Βίντεο από το εστιατόριο Ζόγκα στην Τήνο

Απίστευτη τοποθεσία, ιδανική για ένα ρομαντικό δείπνο, ειδικά με πανσέληνο. Το φαγητό ήταν υπέροχο, όπως και το σέρβις. Τα παιδιά ήταν πάντα εκεί τη στιγμή που τους χρειαζόσουν, χωρίς να γίνονται φορτικοί κι ότι μας πρότειναν ήταν απλά υπέροχο. Ενα μεγάλο μπράβο στην κουζίνα του Ζόγκα.

Μαρία Τριανταφυλλίδου,
Χαλάνδρι

Φίλος από την Τήνο μου πρότεινε το Ζόγκα, ένα νέο εστιατόριο μέσα στο ξενοδοχείο Αιολίς. Στην αρχή ήμουν αρνητικός στο να φάω μέσα σε ξενοδοχείο, κυρίως γιατί φοβήθηκα ότι οι τιμές θα ήταν τσιμπημένες. Ο φίλος μου όμως με καθησύχασε ότι οι τιμές είναι λογικές για την ποιότητα του φαγητού.

Χαίρομαι πολύ που ακολούθησα τη συμβουλή του φίλου μου κι επισκέφτηκα το Ζόγκα. Κατ αρχάς η θέση ψηλά πάνω στο χωριό Τριαντάρος με την καταπληκτική θέα σε αποζημιώνει για τα λίγα χιλιόμετρα από τη Χώρα μέχρι εδώ. Ο χώρος είναι όμορφος και μοντέρνος, χωρίς περιττή πολυτέλεια, αλλά τα πάντα αποπνέουν μια αίσθηση ποιότητας.

Το highlight της βραδιάς ήταν βέβαια το φαγητό. Μπορεί το Ζόγκα να διαφημίζεται σαν εστιατόριο θαλασσινών, αλλά εγώ το βράδυ εκείνο προτίμησα τα κρεατικά. Ενα ωραιότατο μοσχαρίσιο φιλέτο εγώ και μακαρόνια σκιουφιχτά από την Κρήτη με μοσχαράκι ο φίλος μου. Μοιραστήκαμε μια σαλάτα με ντοματίνια και τοπικό μαλακό τυρί. Ολα γευστικότατα και σωστά μαγειρεμένα. Ωραίο επίσης το κρασί που εμφιαλώνει το ξενοδοχείο. Ζόγκα, μπράβο σας και καλές δουλειές!

Γιώργος Αμπατζόγλου, Ηράκλειο

Βίντεο από το ξενοδοχείο Αιολίς στον Τριαντάρο Τήνου

εδώ στεγάζεται το εστιατόριο Ζόγκα

Πρόκειται για ενα εξαιρετικό ξενοδοχείο λίγα μόλις λεπτά εξω απο τη χωρα. Τα διαμερίσματα είναι φοβερης αισθητικής, άνετα και τα περισσοτερα με θεα στο Αιγαίο. Το πρωινό αψογο όπως και το σερβις. Το προσωπικό ευγενικό και παντα προθυμο να εξυπηρετησει. To wifi λειτουργει ΠΑΝΤΟΥ σε όλους τους χώρους του συγκροτηματος. Ενα ξενοδοχείο που θελεις να ξαναμεινεις 100%.

Δημήτρης791 (*κριτική από tripadvisor)

Δείτε περισσότερα βίντεο στο Youtube

kan;ali youtube

Μενού