Η Δέσποινα Βανδή στην όμορφη Τήνο

despoina vandi strilling beans together with the women of tinos island

Η Δέσποινα Βανδή στην όμορφη Τήνο

Celebrities

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 προβλήθηκε το οδοιπορικό στην Τήνο με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βαγγέλη Δρίσκα από την εκπομπή «My Greece». Ένα οδοιπορικό στο αγαπημένο νησί και τα ιδιαίτερα χωριά του.

Η Δέσποινα Βανδή με συνοδοιπόρο της τον chef και culinary expert Βαγγέλη Δρίσκα μας έδωσε μια «γεύση» από τις όμορφες γωνιές του νησιού και μας αποκάλυψε τι είναι αυτό που κάνει χιλιάδες ανθρώπους να επιλέγουν την Τήνο όχι μόνο για διακοπές αλλά και για καταφύγιο ζωής.

η δεσποινα βανδη στην τηνο

Η Δέσποινα συνάντησε τους μικρούς τετράποδους φίλους της, γρατζουνίστηκε από ένα γατί και καθάρισε φασολάκια με τις κυρίες της Τήνου.

Η εκπομπή ταξίδεψε από τον ονομαστό Πύργο, το χωριό του μαρμάρου και του θρυλικού Γιαννούλη Χαλεπά, ως τα ιδιαίτερα Υστέρνια, κι από το απόκοσμο τοπίο του χωριού Βώλαξ στην φιλόξενη και πανέμορφη Καρδιανή εκεί όπου συνυπάρχουν αρμονικά Ορθόδοξοι και Καθολικοί.

Από το αφιέρωμα στο νησί δεν θα μπορούσε να λείπει ο επιβλητικός ναός της Παναγίας της Τήνου, όπου η Δέσποινα συναντά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δωρόθεο και μιλούν για τα θαύματα της Μεγαλόχαρης.

Η Βανδή και ο Δρίσκας μαγειρεύουν στην Τήνο

Το παραπάνω απόσπασμα από το βίντεο της εκπομπής μας μεταφέρει στο ξεχωριστό Aeolis Tinos Suites, όπου στην πισίνα μπροστά από το εστιατόριο Ζόγκα, ο Βαγγέλης Δρίσκας και η Δέσποινα Βανδή μαγειρεύουν μαζί με την λαογράφο Νικολέτα Δελατόλα Φωσκόλου που ζει στην Τήνο και έχει βάλει σκοπό της να καταγράψει όλες τις παραδοσιακές συνταγές της Τήνου που γνώρισε από τη μητέρα της, όπως μουσακά με αγκινάρες, αγκινάρες τουρσί και τηγανητές μαρίδες σε γλυκόξινη σάλτσα με πετιμέζι, (μία συνταγή που έρχεται από τον καιρό των Ενετών στην Τήνο).

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με το οδοιπορικό στην Τήνο:

Related Posts

Εστιατόριο Ζόγκα στην Τήνο