Η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου προτείνει Zoga

η αργυρω μπαρμπαρηγου στο εστιατοριο ζογκα στην τηνο

Η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου προτείνει Zoga

Celebrities

Μείνετε στο Aeolis Suites, που είναι χτισμένο στο βουνό και τα φαράγγια και εκτείνεται από την κορυφή του βουνού μέχρι κάτω τα φαράγγια και τα ποτάμια. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα ξενοδοχείο ζεστό, φιλικό και εξαιρετικά φιλόξενο, έχει ευλογηθεί με την εκπληκτική θέα προς το Αιγαίο. Μην ξεχάσετε να γευματίσετε στο εστιατόριο Zoga του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει καταπληκτικές παραδοσιακές γεύσεις και ένα μενού που χτίστηκε γύρω από τα τοπικά υλικά. Δοκιμάστε τα αυγά με λούτζα και βολάκι, τις άγριες αγκινάρες, τον τραχανά με ελιές, φέτα και καλαμάρι, και τέλος το υπέροχο επιδόρπιο ρυζόγαλο.

Αργυρώ Μπαρμπαρήγου

* Απόσπασμα από άρθρο στην ιστοσελίδα του πολύ γνωστού περιοδικού Forbes με τίτλο “Τα καλύτερα στην Ελλάδα – Μυστικά σημεία που πάνε οι ντόπιοι” (Best of Greece: Secret Spots Where The Locals Go). Το άρθρο βασίστηκε σε πληροφορίες από γνωστές Ελληνίδες: Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, Andria Mitsakos, Mina Agnos, Ορσαλία Παρθένη και Ελενα Φωτιάδη.

αφιερωμα στην τηνο στο περιοδικο forbes

** στη φωτογραφία στην αρχή του άρθρου βλέπετε τους: την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, τον Σωτήρη Πολύζο, την Φεβρωνία, τον Δημήτρη και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Related Posts

Εστιατόριο Ζόγκα στην Τήνο