Αυτή είναι η γαστρονομική συνάντηση του καλοκαιριού!
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η μεταγραφή του καλοκαιριού. Ο διάσημος σεφ Τάσος Μαντής και ο head chef Δημήτρης Βρατσίδης, μαζί από το «Summer Senses Luxury Resort» της Πάρου στο Zoga της Τήνου. To Zoga που πρόσφατα βραβεύτηκε ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα για το 2022, στο FNL Best Restaurant Awards 2022.
Τα FNL BEST RESTAURANT AWARDS δημιουργήθηκαν το 2016 από το FNL και πλαισιώθηκαν με μια πολυσυλλεκτική επιτροπή τόσο από κριτικούς εστιατορίων και γευσιγνώστες του site, όσο και από καταξιωμένους δημοσιογράφους και foodies από τον κόσμο της γαστρονομίας. Είναι ένας σημαντικός και έγκυρος θεσμός που βραβεύει κάθε χρόνο, με αστέρια, τα καλύτερα εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Ιόνιο.
Στις Κυκλάδες, λοιπόν, ανάμεσα σε αυτά που ξεχώρισαν ήταν το Zoga, που βραβεύτηκε με ένα αστέρι, αφού διακρίθηκε στην κατηγορία του ως ένας ποιοτικός και ξεχωριστός χώρος εστίασης. Η πλούσια κουζίνα του, οι αγνές πρώτες ύλες του, η εκλεπτυσμένη γεύση των πιάτων του, το ξεχωριστό και μοναδικό περιβάλλον του, η ευγένεια και η εξυπηρέτηση του προσωπικού του εντυπωσίασαν τους κριτές, που του έδωσαν το ξεχωριστό αυτό βραβείο.
Ο Τάσος Μαντής ξεκίνησε μαγειρικά από την Ελλάδα ως βασικό μέλος της ομάδας του Funky Gourmet και αφού περιηγήθηκε σε βραβευμένες ευρωπαϊκές κουζίνες – στο θρυλικό Hof Van Cleve του Peter Goossens στις Βρυξέλλες (3 αστέρια Michelin), στο Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), στο Frantzen στην Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin), επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναλάβει το βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra.
Και από φέτος το καλοκαίρι είναι αυτός που θα επιμελείται το μενού του Zoga. Μαζί του και ο head chef Δημήτρης Βρατσίδης, που συνεργάστηκαν με απόλυτη επιτυχία το προηγούμενο καλοκαίρι στο «Summer Senses Luxury Resort» της Πάρου.
Στο εστιατόριο Zoga, που στεγάζεται στο Aeolis Tinos Suites, οι διάσημοι σεφ Τάσος Μαντής και Δημήτρης Βρατσίδης μαζί, σε μια εκπληκτικά μοναδική χορογραφία γευστικών γαστρονομικών απολαύσεων. Κάτω από το μοναδικό έναστρο ουρανό του Αιγαίου, που μόνο οι τυχεροί του Zoga μπορούν να απολαύσουν.
Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Τάσου Μαντή, εμπλουτισμένη με βότανα και μυρωδικά από την ελληνική γη, συνδυάζεται αρμονικά με τον head chef Δημήτρη Βρατσίδη που δίνει τον καλύτερο εαυτό του, μαζί με το ξεχωριστό σέρβις που μόνο οι άνθρωποι του Zoga ξέρουν να προσφέρουν. Στο εκπληκτικό μπαλκόνι του Αιγαίου, στο Zoga, θα παρελάσουν από μπροστά σας μοναδικά πιάτα γαστρονομικής ευφυίας, με αναφορές στην πλούσια ελληνική γη. Και όσο η νύχτα προχωρά, τόσο ο head chef Δημήτρης Βρατσίδης θα στέλνει από την κουζίνα όσα εκπληκτικά μοναδικά έχει επινοήσει ο σεφ Τάσος Μαντής.
Σας περιμένουμε στο Zoga, στο Aeolis Tinos Suites, για να απολαύσετε σπάνιες γεύσεις, συνώνυμες της πλούσιας ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης. Εσείς δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε παρά να παραδοθείτε στους πειρασμούς των γεύσεων!