Ο Γιάννης Λάτσιος στο εστιατόριο Ζόγκα

γιαννης λατσιος

Ο Γιάννης Λάτσιος στο εστιατόριο Ζόγκα

Celebrities

Στο όμορφο νησί της Τήνου και στο αγαπημένο του ξενοδοχειακό συγκρότημα Aeolis Tinos Suites βρέθηκε για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Γιάννης Λάτσιος. Η Τήνος αποτελεί για τον Γιάννη από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για το καλοκαίρι κι όχι μόνο, αφού του προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγει για λίγο από την ένταση της δουλειάς του και της τηλεοπτικής πραγματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Τήνο, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Γιάννης Λάτσιος δοκίμασε την κουζίνα του Ζόγκα και τα μοναδικά πιάτα, εμπνευσμένα από την γευστική παράδοση της Τήνου και της Ελλάδας.

Τα φρεσκότατα ψάρια, από τα καΐκια του Αιγαίου και τα ντόπια προϊόντα, βιολογικής μάλιστα καλλιέργειας τα περισσότερα, κατευθείαν στα πιάτα του Zoga. Φυσικά, ο Γιάννης Λάτσιος δεν έχασε την ευκαιρία να τα συνοδεύσει με εκλεκτά κρασιά από την πλούσια κάβα του Ζόγκα.

Στο τέλος, ο Γιάννης, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος, ευχαρίστησε τον σεφ του εστιατορίου για τη γευστική απόλαυση που του πρόσφερε τις μέρες των διακοπών του.

giannis latsios

Related Posts

Εστιατόριο Ζόγκα στην Τήνο