Ο Σάκης Ρουβάς στην Τήνο για το «2 θεοί»

ο σακης ρουβας στην τηνο στο ξενοδοχείο Αιολις

Ο Σάκης Ρουβάς στην Τήνο για το «2 θεοί»

Celebrities

Στην Τήνο βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς για τα γυρίσματα του μουσικού video «2 θεοί». Στο νησί επικράτησε ενθουσιασμός από την άφιξη του Σάκη Ρουβά. Ολοι ήθελαν να τον πλησιάσουν και να τον χαιρετήσουν. Εκείνος από την πλευρά του μοίραζε χαμόγελα και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον υποδέχθηκε τόσο θερμά και φυσικά έβγαλε μαζί τους selfie φωτογραφίες.

ο κόσμος υποδέχεται με ενθουσιασμό τον Σάκη Ρουβά στην Τήνο

Στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης στο Aeolis Tinos Suites

Κατά την παραμονή του στο νησί ο Σάκης Ρουβάς είχε αφοσιωθεί στην καινούργια του δουλειά, ωστόσο στα διαλείμματα απολάμβανε, όπως ο ίδιος έγραψε στα social media, την ηρεμία και την θέα του κυκλαδίτικου νησιού. Ενδεικτικές της διάθεσής του είναι και οι φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram από τις στιγμές χαλάρωσής του στο ξενοδοχείο Αιολίς, όπου ενθουσιάστηκε με τις γεύσεις που δοκίμασε από τα χέρια του σεφ του εστιατορίου μας.

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του «2 θεοί» στην Τήνο

Τα γυρίσματα του κινηματογραφικού music video έγιναν εξ’ ολοκλήρου στο νησί της Τήνου και διήρκησαν τρεις ημέρες. Το αυθεντικό ελληνικό τοπίο, το λαμπερό φως του Αιγαίου και η κινηματογραφική αισθητική κυριαρχούν στο πρωτότυπο σενάριο που οπτικοποιεί το «Δύο Θεοί» στα πρότυπα ταινίας μικρού μήκους σε σκηνοθεσία του Θανάση Τότσικα.

Related Posts

Εστιατόριο Ζόγκα στην Τήνο